Dia sense compres

El proper dia 26 de novembre es convoca internacionalment el “Dia sense compres“. Des de la comissió de decreixement volem recolzar aquesta iniciativa, perquè considerem que la reflexió sobre el model de consum en què la nostra societat ha sigut i és educada és fonamental en el context 15M. Pensem que fins ara aquest debat no ha estat prou present en el moviment i volem convidar al 15M a explicitar el rebuig a aquest model.

La societat de consum és el resultat de tot un desplegament de mecanismes dissenyats perquè el consum creixi al ritme que les empresses multinacionals, oligopolistes, sobreproductores, necessiten per seguir generant beneficis. Aquest beneficis son l’aliment de les elits econòmiques i, per tant, polítiques. El consum de béns i serveis produïts per aquestes empreses està a l’arrel de les desigualtats econòmiques, de la concentració del poder, de la destrucció del medi ambient, de la uniformització cultural…

Com a consumidors tenim la capacitat d’escollir entre seguir alimentant la bèstia o negar-nos-hi.

Com a comissió de decreixement, el dia 26 de novembre volem transmetre aquest missatge i necessitem de gent ( i col·lectius, comissions, barris, viles i pobles) que vulguin donar un cop de mà per organitzar tot un seguit d’accions i activitats. Com més siguem, a més gent arribarem.

Convoquem una assemblea per concretar les accions a fer i organitzar-nos per portar-les endavant, el proper dimarts 8 de novembre a les 18,30 a la Rimaia (Ronda Sant Pau 12 ).

Si no pots venir dimarts però vols col·laborar envia’ns un mail a decreixement.acampadabcn@gmail.com

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s