TROBADA POBLES, VIL·LES I CIUTATS DE CATALUNYA A CA L’AFOU (ANOIA) del 30 a l’1 novembre 2011

Introducció: Perquè ens volem reunir?

La  situació actual on s’evidència més que mai el segrest del poder polític  en mans dels sistema econòmic i en el moment en que el moviment 15m  està generant projectes i creacions col·lectives reals, és oportú el  retrobament de persones implicades i unides pels següents principis:

Formem  part d’un moviment social, el nostre funcionament es horitzontal i  assembleari, transparent i obert a la participació de qualsevol persona  indignada amb la situació mundial actual a la que hem arribat per  diferents causes, situació que ens desagrada i ens movilitza.

Ens aquest moment actual la multiplicitat d’assemblees i grups de  treball que estan actualment funcionant fan difícil la interrelació  fluïda i quotidiana entre tots, des de la multitud de pobles, vil·les i ciutats, que participem. Coordinar-nos fluidament és un dels principals reptes que tenim com a moviment a dia d’avui.

S’ha  considerat la necessitat d’autoorganització a nivell territorial  català, així com reflexionar les línies i estratègies d’actuació de cara  al 20N i als mesos posteriors. El plantejament de com tractar aquests i d’altres objectius queda obert a la participació de les persones assistents.

Per això, des de l’assamblea de grups de treball i comissions del 15M a Barcelona realitzem la proposta d’organitzar una trobada d’àmbit  català, per tal de poder-nos conèixer, compartir experiències i inquietuds  i plantejar la organització d’accions conjuntes per encarar la magnitud  dels esdeveniments que estan succeïnt, especialment pel que fa a la data del 20N, on la importància del que pot arribar a passar ens hauria de fer plantejar les possibilitats d’autoorganització.

On?

La Trobada del moviment 15m tindria lloc durant els dies 30, 31 i 1 de novembre, amb la jornada prèvia de preparació de l’espai el dia 29 de novembre. El lloc de la trobada seria  Ca l’Afou, colònia postindustrial, postcapitalista i autogestionada,  situada prop de Vallbona d’Anoia, amb molt d’espai per poder garantir  l’allotjament de centenars de persones.
(Més informació sobre Ca L’Afou visita aquí https://cooperativa.ecoxarxes.cat/pg/groups/14716/calafou-colnia-ecoindustrial-postcapitalista/)

Com?
Estem construïnt el cronograma de les activitats i temàtiques a tractar en aquestes Jornades Assambleàries

Per tal de construïr de manera col·lectiva els continguts a tractar durant la Trobada, és important que totes  les assemblees i grups de treball que tinguin propostes de temes a  debatre i compartir en aquests dies de trobada, facin arribar les propostes per diferents vies:

Mail:   trobada15mcat@moviments.net
Grup de treball de n-1 amb el nom de Trobades Catalanes https://n-1.cc/pg/groups/846480/trobades-catalanes-15m/

Per apuntar-vos a la Jornada, us remeten un formulari d’inscripció per tal de poder fer una aproximació de les persones assistents: http://podem.cat/trobada15mcat

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s